richtingaanwijzer

Plaats reactie
loekie61
Actief Lid
Berichten: 137
Lid geworden op: di jun 24, 2014 18:42 pm
Bouwjaar Bus: 1972
Locatie: margraten

richtingaanwijzer

Bericht door loekie61 » za nov 16, 2019 11:00 am

plotseling doet mijn richtingaanwijzer rechts raar. alles is vernieuwd en hij deed het tot nu toe goed.
Als ik de hendel naar rechts doe knippert de aanwijzer correct, zet ik nu de lichten hierbij aan, blijft hij gewoon branden en knippert niet meer...
Waar moet ik zoeken? Volgens mij is de massa aansluiting in orde.

Gebruikersavatar
guidddo
streepjestrekker
Berichten: 6034
Lid geworden op: do mei 15, 2008 22:43 pm
Bouwjaar Bus: 1970
Locatie: Peartugoal
Contacteer:

Re: richtingaanwijzer

Bericht door guidddo » za nov 16, 2019 11:39 am

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding
De foto's zijn er weer

loekie61
Actief Lid
Berichten: 137
Lid geworden op: di jun 24, 2014 18:42 pm
Bouwjaar Bus: 1972
Locatie: margraten

Re: richtingaanwijzer

Bericht door loekie61 » za nov 16, 2019 14:07 pm

Dank voor de schema's
Ik heb alles nagekeken en gecontroleerd en kan er niks geks vinden.
Als ik de waarschuwingslichten aan doe dan functioneren ze gewoon, schakel ik hierbij de lichten in, dan knipperen ze nog maar heel langzaam.

Ik moet er wel bij vertellen dat ik de draad van de lichtschakelaar die naar K4 gaat ( groene lampje ) verbonden heb met de draad die naar de verlichtingslampjes gaat van het dashboard. ( L8, L6 en L10 ).
Misschien dat ik hiermee iets verkeerd gedaan en iets is stuk gegaan

Gebruikersavatar
Thijs84
Luchtgekoeld
Berichten: 3580
Lid geworden op: wo mei 17, 2006 12:28 pm
Bouwjaar Bus: 1971
Locatie: Katwijk aan zee
Contacteer:

Re: richtingaanwijzer

Bericht door Thijs84 » zo nov 17, 2019 15:00 pm

Dat laatste zou niet uit mogen maken (zit bij mij ook zo) denk toch een massa probleem. Massa van je lampen ook gecheckt?
Relais ook vervangen?
zij die vielen zijn gevallen

loekie61
Actief Lid
Berichten: 137
Lid geworden op: di jun 24, 2014 18:42 pm
Bouwjaar Bus: 1972
Locatie: margraten

Re: richtingaanwijzer

Bericht door loekie61 » wo nov 20, 2019 10:24 am

Opgelost!
Het was inderdaad een slechte verbinding van de massa aan het achterlicht unit.

Met dank voor de tips!

Plaats reactie