Pagina 1 van 1

Welke papieren?

Geplaatst: do dec 27, 2018 11:09 am
door scummie
Beetje onlogisch dat ik mijn vraag in dit subforum stel, maar ik heb gezocht en kwam het gezochte antwoord niet tegen.

Ik heb een Zweedse T2AB gekocht, welk ik momenteel aan het opknappen ben, om hem daarna aan de RDW aan te kunnen bieden tbv een keuring voor een NL kenteken. Nu zit er bij de bus geen kentekenbewijs, alleen het VW geboortebewijs van de auto, dat de vorige eigenaar had opgevraagd. De vraag is: Is dit document voldoende om de bus op NL kenteken te krijgen, of mis ik nog papieren?

Dank alvast voor het delen van uw kennis ;)

Re: Welke papieren?

Geplaatst: do dec 27, 2018 11:13 am
door old brumax
Even een bezoek aan de RDW site kan mss helpen maar ben bang dat er meer nodig is, waar hij vandaan komt en de invoerpapieren bv.

Re: Welke papieren?

Geplaatst: vr dec 28, 2018 17:49 pm
door hanhoo
Je kunt het RDW een e-mail sturen via het contact formulier op de site. Meestal heb je binnen 2 werkdagen een GOED antwoord, ze gaan naar mijn ervaring uitgebreid in op je vraag. Je kunt ze ook bellen (0900-0739, 10ct/minuut). Ze zijn zowel per e-mail als telefonisch zeer kundig en behulpzaam naar mijn ervaring.

Nadeel van e-mail: je moet wachten op een antwoord. Voordeel van e-mail: je hebt iets min of meer zwart op wit.

Re: Welke papieren?

Geplaatst: za dec 29, 2018 19:50 pm
door dirkinbrabant

Re: Welke papieren?

Geplaatst: ma jan 07, 2019 9:35 am
door fahtal
Mijn bus uit finland had ook niet alle papieren... of ik was die inmiddels kwijtgeraakt... ik heb de oude finse eigenaar gevraagd de papieren bij de lokale finse"rdw"opnieuw op te vragen en naar mij op te sturen dat ging prima.