plaats hier je foto spulletjes

Wil je gewoon iets kwijt ? Zeg het dan hier.
Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » zo mar 01, 2009 15:00 pm

Er is iets mis met het de geheugen controller denk ik.
De laatste keer bij de schaatsbaan een aantal foto's gemaakt maar niks kwam er herkenbaar van de geheugenkaart :(

Tja het is wel zonder, maar het is de enige manier om redelijk snel een nieuwe camera te kunnen kopen.

De K200d + Sigma 17-70 is ff ruim 600 euro.
Als ik nu 500 euro voor die lenzen krijg, kost me een nieuwe camera iets van 150 euro. Nou daar vind je geen 2de hands D80 voor ;)

Voor veel minder ga ik de lenzen trouwens niet verkopen :roll:

Gebruikersavatar
Baphi
PR / Communicatie
Berichten: 7461
Lid geworden op: di okt 10, 2006 6:53 am
Bouwjaar Bus: 1969
Locatie: heb ik ja!

Bericht door Baphi » zo mar 01, 2009 15:07 pm

Lomax schreef:Er is iets mis met het de geheugen controller denk ik.
De laatste keer bij de schaatsbaan een aantal foto's gemaakt maar niks kwam er herkenbaar van de geheugenkaart :(

Tja het is wel zonder, maar het is de enige manier om redelijk snel een nieuwe camera te kunnen kopen.

De K200d + Sigma 17-70 is ff ruim 600 euro.
Als ik nu 500 euro voor die lenzen krijg, kost me een nieuwe camera iets van 150 euro. Nou daar vind je geen 2de hands D80 voor ;)

Voor veel minder ga ik de lenzen trouwens niet verkopen :roll:
Domme vraag, maar gebruik je wel een geheugenkaart die door de D70 wordt ondersteund? De bekende merken, zoals Lexar, Sandisk, etc (en dan vooral de snellere versies) worden in ieder geval ondersteund.

Heb je het al wel eens met een andere (ander merk, kleinere capaciteit) geprobeerd??
Liever A-kwaliteit dan B-kwaliteit... als het maar T2 is :)

Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » zo mar 01, 2009 15:10 pm

Ja, ik heb ook een Sandisk.

Problemen zijn wel begonnen na gebruik van een no-name 2gb kaart overigens :oops:

Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » ma mar 02, 2009 9:41 am

Ik kan natuurlijk ook voor rond de 200 euro een D50 of D70 kopen op marktplaats :-k

Bas, wil jij niet af van je D80 voor weinig, kun je eindelijk die D700 kopen :roll:

Gebruikersavatar
Baphi
PR / Communicatie
Berichten: 7461
Lid geworden op: di okt 10, 2006 6:53 am
Bouwjaar Bus: 1969
Locatie: heb ik ja!

Bericht door Baphi » ma mar 02, 2009 10:00 am

Lomax schreef:Ik kan natuurlijk ook voor rond de 200 euro een D50 of D70 kopen op marktplaats :-k

Bas, wil jij niet af van je D80 voor weinig, kun je eindelijk die D700 kopen :roll:
Ik wil best af van mijn D80 maar kan me een D700 (voorlopig) niet veroorloven...

Heb je al een geprobeerd om de camera terug te zetten naar fabrieksinstellingen?? Misschien dat daarmee je geheugenkaart-probleem is verholpen?
Liever A-kwaliteit dan B-kwaliteit... als het maar T2 is :)

Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » ma mar 02, 2009 10:11 am

Ik heb een D70 gevonden voor 185 euro in de buurt
Ga vanavond nog wel een keer klooien met onze D70 en anders koop ik die.

Gebruikersavatar
Baphi
PR / Communicatie
Berichten: 7461
Lid geworden op: di okt 10, 2006 6:53 am
Bouwjaar Bus: 1969
Locatie: heb ik ja!

Bericht door Baphi » ma mar 02, 2009 10:13 am

Had je een CHR error? Zie nu dat daar veel berichten over te vinden zijn op 't net
Liever A-kwaliteit dan B-kwaliteit... als het maar T2 is :)

Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » ma mar 02, 2009 10:24 am

bas_T2a schreef:Had je een CHR error? Zie nu dat daar veel berichten over te vinden zijn op 't net
volgens mij wel CHR ja, zeker als de verhalen zo lees op diverse forums komt me dat erg bekend voor. (nieuwe map enzo)

Gebruikersavatar
Thomas
Actief Lid
Berichten: 340
Lid geworden op: ma dec 29, 2008 12:44 pm

Bericht door Thomas » ma mar 02, 2009 10:43 am

Mogelijk biedt een firmware update van je camera ook oplossing voor dergelijke kleine storingen. Formatteren van de kaart zou ik normaal ook aanraden, ware het niet dat je zegt dat het probleem bij meerdere kaarten optreedt en dus niet kaartafhankelijk is.
The band is just fantastic, that is really what I think. Oh by the way, which one's Pink?

Gebruikersavatar
Briebelbus
Luchtgekoeld
Berichten: 9761
Lid geworden op: ma mar 26, 2007 16:42 pm
Bouwjaar Bus: 1977
Locatie: Home is where I park it
Contacteer:

Bericht door Briebelbus » ma mar 02, 2009 11:48 am

wisten jullie dat een CF kaart kan ook crashen.. heb ik gehad :( alles wat eropstaat is weg
:(
| O""""O | www.Briebelbus.nl | O""""O |

Lomax
Luchtgekoeld
Berichten: 9857
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 6:18 am

Bericht door Lomax » ma mar 02, 2009 12:00 pm

Turbo.d schreef:wisten jullie dat een CF kaart kan ook crashen.. heb ik gehad :( alles wat eropstaat is weg
:(
Die CHA fout heeft idd erg vaak te maken met een CF kaartje met problemen :oops: (of vieze contactpuntjes, of iets intern in de D70)

Gebruikersavatar
Baphi
PR / Communicatie
Berichten: 7461
Lid geworden op: di okt 10, 2006 6:53 am
Bouwjaar Bus: 1969
Locatie: heb ik ja!

Bericht door Baphi » vr mar 06, 2009 20:35 pm

Ben bezig met een portfolio-website, maar hier alvast de foto's met HDR-techniek: KLIK

Snel weer een keer HDR-en, Died!!
Liever A-kwaliteit dan B-kwaliteit... als het maar T2 is :)

Diederik
Luchtgekoeld
Berichten: 6866
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 10:30 am
Bouwjaar Bus: 1971
Locatie: Den Helder
Contacteer:

Bericht door Diederik » vr mar 06, 2009 20:40 pm

bas_T2a schreef:Ben bezig met een portfolio-website, maar hier alvast de foto's met HDR-techniek: KLIK

Snel weer een keer HDR-en, Died!!
Gaaf hoor Bas! Er zit in veel details in de wolken zeg!
M'n macbook trekt het niet.... gauw upgraden! :wink:

Gebruikersavatar
Baphi
PR / Communicatie
Berichten: 7461
Lid geworden op: di okt 10, 2006 6:53 am
Bouwjaar Bus: 1969
Locatie: heb ik ja!

Bericht door Baphi » vr mar 06, 2009 20:55 pm

Died schreef:
bas_T2a schreef:Ben bezig met een portfolio-website, maar hier alvast de foto's met HDR-techniek: KLIK

Snel weer een keer HDR-en, Died!!
Gaaf hoor Bas! Er zit in veel details in de wolken zeg!
M'n macbook trekt het niet.... gauw upgraden! :wink:
THX, site verdient nog wel wat aandacht... :(
De spullen liggen voor je macbook-operatie liggen klaar!!
Liever A-kwaliteit dan B-kwaliteit... als het maar T2 is :)

Gebruikersavatar
Robert
Luchtgekoeld
Berichten: 3197
Lid geworden op: ma mei 15, 2006 14:56 pm
Bouwjaar Bus: 1970

Bericht door Robert » vr mar 06, 2009 20:59 pm

We hebben deze week op de zaak een digitalespiegel reflex camera gekocht.
Weet zo even de details van de camera niet.

Maar aangezien ik er toch foto's mee moet gaan maken zal ik er toch een keer mee moeten oefenen.
Effe kijken naar welk VW event ik de camera mee zal nemen. :lol: :lol:

Groeten,
Robert 8)
Member of ACF

Plaats reactie