oldtimer meeting vw busjes

Data en cruise afspraken voor meetings buitenland
Forumregels
Verzoeke het onderwerp als volgt neer te zetten "van dag - tot dag maand, naam evenement"
ogalle
Lurker
Berichten: 1
Lid geworden op: di aug 02, 2016 14:55 pm

oldtimer meeting vw busjes

Bericht door ogalle » di aug 02, 2016 15:18 pm

Op zondag 21 augustus 2016 vindt voor de 16de keer de Internationale Oldtimermeeting van Wervik (België) plaats. Dit statisch treffen op en rond het stadsdomein Oosthove in het centrum van Wervik wordt aanzien als het grootste gratis oldtimertreffen uit België en Noord-Frankrijk. Het lokt jaarlijks ruim 600 oldtimers van alle slag : oldtimerwagens van alle merken en modellen (pré 1985), antieke tractoren, vintage sportbolides, legervoertuigen, antiek land- en tuinbouwmateriaal, oude moto's en bromfietsen, … Er is ook een ruime wisselstukken-, miniaturen- en oldtimer-curiosabeurs met ruim 75 stands binnen en buiten.
Dit evenement vormt hét trefpunt voor oldtimer-fanatici uit binnen- en buitenland en telde vorig jaar meer dan 10.000 bezoekers.
De inkom is gratis voor iedereen, deelname met een oldtimer is ook volledig gratis. Standplaatsen voor beursstands zijn gratis (beperkt aantal plaatsen binnen en overdekt buiten, onbeperkt aantal plaatsen in open lucht).
Elk jaar wordt er een voertuig in de spotlights geplaatst. Dit jaar wordt dit het Volkswagen busje en al z'n varianten: camper, pick-up, bus, ...

www.oldtimermeeting.be

Plaats reactie