Paasrit in Flevoland

Data en cruise afspraken voor meetings binnenland
Forumregels
Verzoeke het onderwerp als volgt neer te zetten "van dag - tot dag maand, naam evenement"
Gebruikersavatar
mobiel70
Luchtgekoeld
Berichten: 2381
Lid geworden op: zo dec 30, 2012 12:57 pm
Bouwjaar Bus: 1977
Locatie: de meest luchtgekoelde plek van Nederland
Contacteer:

Paasrit in Flevoland

Bericht door mobiel70 » zo apr 13, 2014 23:21 pm

Voor wie eens met andere auto's wil meerijden in een leuke rit, waar dit jaar in elk geval veel Japanners meerijden:

FLEVOKLASSIEKERS PAASRIT 2014

De klassieke auto’s zijn weer van stal gehaald. De Flevoklassiekers rijden zoals gebruikelijk hun gezamenlijke voorjaarsrit op eerste Paasdag . Vele verschillende merken en soorten zijn vertegenwoordigd in deze actieve Flevolandse club die alle klassiekers uit de polder en omgeving bij elkaar brengt.
Dit jaar wordt de rit in samen met de landelijk opererende Z&ZX club georganiseerd. Een behoorlijk aantal berijders van een Datsun of Nissan Z of ZX rijdt mee in de Flevolandse rit. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met deze sportieve Japanse klassiekers die indertijd bedoeld waren als het Japanse antwoord op de Amerikaanse Ford Mustang en de Engelse Jaguar E-type. Dat is behoorlijk goed gelukt.
Vanaf 10.30 uur verzamelen de klassiekers bij Strandpaviljoen “De Oase”, aan het Veluwemeer tussen Roggebotsluis en Elburg aan de Drontermeerdijk 13.
Vanaf 11 uur start er om de minuut een auto. De rit is een kleine honderd kilometer lang en voert voor het grootse deel door Flevoland, met een kort uitstapje buiten de polder. Onderweg krijgen de bijrijders de nodige vragen te beantwoorden. Aan het eind van de middag, rond 16.30 uur, is de prijsuitreiking gepland: “ergens in de polder”.
Behalve de leden van de beide clubs zijn alle klassiekereigenaren welkom om mee te rijden en samen te genieten van de mooie omgeving en de klassieke auto’s die daar prachtig in passen. En natuurlijk om kennis te maken met de organiserende clubs. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via de mail flevoklassiekers@chello.nl of telefonisch 0320-249507 zie ook de website www.flevo-klassiekers.nl

De ervaring leert dat dit altijd een mooie rit met een gezellig einde is, zelfs een bezemwagen is aanwezig... :idea:
hartelijke groet!
Johan.


Wie in een kringetje rondloopt, komt niet vooruit.
http://www.vw-mplate.com/mplate-14115.htm; http://beereboot.blogspot.nl/

Plaats reactie