Pagina 1 van 1

Sleutelplek in Amstelveen aangeboden! 7-5-2020 !!

Geplaatst: vr feb 01, 2019 23:22 pm
door DennisT2
Wie heeft er zin om onze groep te versterken met een mooie oldtimer het liefst?

We zijn met 7 man totaal, verschillende merken auto's, oa VW, Honda, Volvo. Iedereen heeft een eigen plek, ongeveer 8 x 3.3 meter, en los daarvan nog wat opslag ruimte voor onderdelen. Er staat een 2 koloms brug, grote compossor waar alles mee kan incl ringleidingen door de loods. straalkasten, ontvetbak, polijstmachine. Lasapparaat. Kantine ook aanwezig met Koelkast, magnetron, wc. Goede verlichting in de loods.

We houden het netjes, en zoeken iemand die sociaal is, rekening wil houden met de anderen in de loods, en zich houdt aan een paar simpele regels die de verhuurder heeft opgesteld om geen gedoe te krijgen met instanties.

De prijs is 130 euro per maand inclusief alles in principe. EVEN GOED LEZEN HIER: de verhuurder wil 3 maanden borg, omdat we sinds kort een vereniging hebben opgericht, en de vereniging dan aansprakelijk is voor de huur. Wij dus niet persoonlijk meer. De verhuurder wil wel enige zekerheid dat er enkele maanden huur binnen komt, mocht de hele boel om onverklaarbare reden uit elkaar vallen. Dat gebeurt vast niet, we kennen elkaar al jaren en zijn niet van plan allemaal (tegelijk) te stoppen.

Stuur me een bericht, dan spreken we een keer af. De plek is per 1 juni beschikbaar.

Groeten
Dennis

Re: Sleutelplek in Amstelveen aangeboden!

Geplaatst: ma mar 04, 2019 0:05 am
door DennisT2
Voorlopig voorzien! Misschien in de toekomst weer.
[mod edit]dan gesloten. nieuw topic of anders PB sturen om te laten heropenen[/mod edit]

Re: Sleutelplek in Amstelveen aangeboden!

Geplaatst: do mei 07, 2020 21:28 pm
door DennisT2
Wederom een plek aangeboden, pet 1 juni, maandelijkse huur 130 euro, en ik moet even checken, minimaal 1 maand borg, misschien 2. Dat weet ik niet zo uit mijn hoofd.