Pagina 1 van 1

Elektrische stuurbekrachtiging

Geplaatst: do jan 24, 2019 16:45 pm
door genderen
Elektrische stuurbekrachtiging voor uw klassieke Volkswagen of Porsche.
Overigens zijn er voor meerdere merken/typen kant en klare systemen beschikbaar,

Units zijn leverbaar als snelheidsafhankelijk (minder ondersteuning als de snelheid toeneemt) of handmatige verstelling dmv. een potmeter.

Sindskort is er een GPS unit beschikbaar die aan de hand van het GPS signaal een snelheidssignaal genereert voor de stuurbekrachtigingsunit. Het systeem is speciaal ontwikkelt hiervoor en werkt perfect.
Doordat de unit gebruik maakt van het GPS signaal kan deze unit ook fungeren als track en trace. Hierdoor is de unit te volgen via ons webplatform www.pattechniek.nl gebruik Demo als username en wachtwoord om in te loggen in ons Demo platform.

Wat betreft de prijzen, als voorbeeld een VW T2 kost 1150,- euro. Dit is met handmatige verstelling of een losse snelheidssensor tussen de KM kabel.
Een GPS unit kost 165,- euro en een jaarlijks abonnement kost 150,- euro. Overigens werkt de GPS unit zonder abonnement gewoon als snelheidssensor. Maar kan er geen gebruik gemaakt worden van het webplatform.

Kijk in mijn https://webshop.pattechniek.nl voor een overzicht van de overige systemen.

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Overigens alle prijzen zijn excl. btw....

Groetjes Patrick,

PAT Techniek.

Re: Elektrische stuurbekrachtiging

Geplaatst: di jul 16, 2019 20:38 pm
door genderen
Binnenkort ook de mogelijkheid om een recovery service af te sluiten bij een trackin & trace abonnement. Dit betekent dat bij diefstal het voertuig opgespoord en veiliggesteld wordt.

Voor mee info, https://webshop.pattechniek.nl/track-trace/

Mvg, Patrick